На крикет терена в Национална спортна академия стартира третото

...
   На крикет терена в Национална спортна академия стартира третото
Коментари Харесай

Силен турнир по крикет започна в София

   На крикет терена в Национална спортна академия започва третото издание на Европейските крикет серии в София Т10, които са с присъединяване на петте най-хубави български тима и спечелилия от тях се класира за финалното издание на Европейската шампионска лига по крикет през 2023 година.

Тимовете на: Крикет клуб Академик Структурни фондове, Индо-български КК, Български студентски крикет съюз, КК „ Ковачите “, Габрово и Крикет клуб ВТУ ще изиграят по два мача всеки против всеки, като първите четири отбора ще оформят полуфиналните двойки, а спечелилите отиват на огромния край за класиране и присъединяване в Европейската шампионска лига по крикет. Мачовете са с начални часове от през днешния ден до събота от 09:00, 11:00, 13:00 и 15:00 часа, като Българската федерация по крикет обезпечава професионално онлайн лъчение на всички срещи и с коментар на британски език на: / формалният уебсайт на Европейската крикет лига /

„ Много добра организация сме основали за шампионата, тъй като го гледат онлайн от целия свят и се постарахме оптимално всичко да бъде на високо равнище. Отборите са стимулирани да покажат най-хубавото от себе си, тъй като залогът е огромен и спечелилия ще играе в Европейската шампионска лига следващата година. Имаме и много посетители от чужбина, които следят срещите и оценките им са повече от позитивни, както за играта, по този начин и от цялостната ни работа като учредителен комитет. Искам да поканя всички, които обичат крикета да дойдат в НСА и да следят мачовете от зоните за аудитория. Входът е безвъзмезден за всички “, показа създателят и изпълнителен шеф на БФ Крикет проф. Николай Колев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР